KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kumarlı İlkokulu

Kumarlı İlkokulu

Kumarlı Köyü Daşcılar Sk. No1 Onikişubat/Kahramanmaraş
Vizyon
Öğrenmeyi temel bir ihtiyaç olarak kabul eden ve öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatı veren kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Eğitimdeki gelişme ve yenilikleri takip ederek kurumumuzun ve çalışanlarımızın verimliliğini artırmak Öğrencilerimizi Ülkemizin ihtiyaç duyduğu birey haline getirmek Velilerimizin ve etkileşimde bulunduğumuz kişilerin eğitim önemi ve gerekliliğine daha duyarlı olmalarını sağlamak. Sosyoekonomik açıdan zayıf bölgede fırsat eşitliğini yakalamak.
2015-2016: Şiir İl Derecesi, Kros İl Derecesi, Santranç İl Derecesi
Öğretim Şekli :İKİLİ
Uydu İnternet (VSAT)
Karayolu. İki dolmuş ve özel araçlar.
Yerleşim Yeri
Yolları asfalf, mahalle içi parke döşeli. Bol ağaç ve yeşillikleriyle doğal yaşamın sürdüğü köy. İkisi dere oluşturacak büyüklüklükte çok sayıda doğal su kaynağına sahip. Ekonomi yapmak için ideal bir bölge.
65 km